Urządzenia i Akcesoria
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad (MEATER+®)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil for greasing
Crumbed chicken
-
flaked almonds60 g
-
pork crackling (see Tips)70 g
-
curry powder1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
eggs2
-
chicken breast fillet cut horizontally to make 4 fillets2
Pickled salad
-
carrots cut into julienne1 - 2
-
continental cucumber deseeded and cut into julienne1
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
lime juiced½
Cauliflower rice and katsu sauce
-
cauliflower broken into florets (3 cm)350 g
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into halves100 g
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
extra virgin olive oil20 g
-
curry powder2 tsp
-
star anise1
-
water350 g
-
monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)1 ½ tbsp
-
tamari1 tbsp
-
cashews20 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
fresh red chilli deseeded if preferred and thinly sliced, to garnish1
-
fresh coriander leaves only, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1305.9 mg
Białko
45.1 g
Kalorie
2096.2 kJ /
499.1 kcal
Tłuszcz
28.2 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Classic beef burgers
1 godz.
Asian cucumber salad
10 min
Mixed meat rillettes
4 godz. 10 min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 min
Steamed Chinese greens
30 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Miso coleslaw
20 min
Traditional cocktail sauce
5 min
Coconut poached chicken salad
45 min
Asian beef salad with peanut dressing
30 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min