Peppercorn sauce

Peppercorn sauce

3.4 32 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
14 portions

Składniki

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    5 sprigs
  • garlic cloves
    3
  • white wine
    100 g
  • brandy
    2 tbsp
  • Chicken stock paste (see Tips)
    ½ tsp
  • water
    50 g
  • Port (fortified wine)
    2 tbsp
  • Dijon mustard
    1 tbsp
  • pouring (whipping) cream
    150 g
  • green peppercorns drained
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 54.3 kcal / 227.9 kJ
Białko 0.4 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Sód 54.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...