Urządzenia i Akcesoria
Peppercorn sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
14 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic cloves3
-
white wine100 g
-
brandy2 tbsp
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
water50 g
-
Port (fortified wine)2 tbsp
-
Dijon mustard1 tbsp
-
pouring (whipping) cream150 g
-
green peppercorns drained20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
54.5 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
227.9 kJ /
54.3 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garlic and herb butter
10 min
Hollandaise sauce
15 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Meat stock paste
45 min
Traditional gravy
25 min
Mushroom sauce
20 min
Guinness beef pies
2 godz. 15 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Cranberry bacon stuffing
10 min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 godz. 55 min
Diane sauce
20 min
Mango daiquiri
5 min