Urządzenia i Akcesoria
Spinach and feta muffins
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing40 g
-
fresh English spinach130 g
-
sun-dried tomatoes40 g
-
yoghurt100 g
-
eggs2
-
rice bran oil30 g
-
water60 g
-
brown rice flour (see Tips)80 g
-
gluten free cornflour30 g
-
buckwheat flour (see Tips)20 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
Danish feta cut into pieces (approx. 1 cm)80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
560.5 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
1151.3 kJ /
274 kcal
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
21.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini pistachio loaf
1 godz. 30 min
Ham and cheese quinoa muffins
1 godz. 30 min
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2 godz. 10 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Gluten free breakfast cereal clusters
1 godz. 15 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 godz. 40 min
Carrot poppy seed muffins
1 godz. 15 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Chewy pistachio biscuits
45 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Healthy banana bread
1 godz. 15 min