Urządzenia i Akcesoria
Chicken and pepper souvlaki with rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Marinade
-
fresh ginger peeled, thinly sliced20 g
-
garlic cloves2
-
soy sauce100 g
-
honey50 g
-
toasted sesame oil (5-10 g), to taste1 - 2 tsp
-
25 g hoisin barbecue saucebarbecue sauce25 g
-
freshly ground black pepper1 pinch
Chicken and rice
-
chicken breast fillets, skinless cut in cubes (2-3 cm)800 g
-
peppers (approx. 2 peppers), cut in pieces (2-3 cm)400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
salt½ tsp
-
white long-grain rice300 g
-
water1000 g
-
cornstarch (20 g)2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38 g
Kalorie
1708 kJ /
408 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Salmon tartare
10min
Tomato rice
30min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15min
Steamed rice
25min
Berry mousse
4h 50min
Lemon Garlic Broccoli
20min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min