Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinade
- 20 g fresh ginger, peeled, thinly sliced
- 2 garlic cloves
- 100 g soy sauce
- 50 g honey
- 1 - 2 tsp toasted sesame oil (5-10 g), to taste
- 25 g barbecue sauce
- 1 pinch freshly ground black pepper
Chicken and rice
- 800 g chicken breast fillets, skinless, cut in cubes (2-3 cm)
- 400 g peppers (approx. 2 peppers), cut in pieces (2-3 cm)
- 1 tsp vegetable stock paste, homemade
- ½ tsp salt
- 300 g white long-grain rice
- 1000 g water
- 2 tbsp cornflour (starch) (20 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1708 kJ / 408 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 3.1 g
Alternatywne przepisy
Chicken breasts pizzaiola
55min
Meatballs with tomato sauce
45min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Spelt and chicken salad
1h 15 min
Canadian Strawberry Shortcake
30min
Acadian Chicken Fricot
1h 30min
Beef and beer pie
1h 40min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Beef chili with lemon feta
45min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Berry foam
10 min
Meatballs in Spanish sauce
55min