Urządzenia i Akcesoria
Chicken and pepper souvlaki with rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Marinade
-
fresh ginger peeled, thinly sliced20 g
-
garlic cloves2
-
soy sauce100 g
-
honey50 g
-
toasted sesame oil (5-10 g), to taste1 - 2 tsp
-
25 g hoisin barbecue saucebarbecue sauce25 g
-
freshly ground black pepper1 pinch
Chicken and rice
-
chicken breast fillets, skinless cut in cubes (2-3 cm)800 g
-
peppers (approx. 2 peppers), cut in pieces (2-3 cm)400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
salt½ tsp
-
white long-grain rice300 g
-
water1000 g
-
cornstarch (20 g)2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38 g
Kalorie
1708 kJ /
408 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and warm potato salad
55 min
Steamed eggs sunny side up
15 min
Marinated peppers
55 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 godz. 5 min
Tomato rice
30 min
Apricot tahini bliss balls
15 min
Plum slice
1 godz. 30 min
Greek style pork stew
45 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Quick fruit sorbet
10 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.