Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
sunflower oil250 g
-
egg1
-
mustard1 tsp
-
ketchup20 g
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
chilli powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
fresh coriander10 g
-
Chinese cabbage cut in pieces250 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
red radishes80 g
-
smoked salmon cut in strips300 g
-
baguette loaves2
-
hazelnuts (opcjonalnie) chopped, for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1239.4 mg
Białko
22.3 g
Kalorie
3050.8 kJ /
729.2 kcal
Tłuszcz
47.5 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
58.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grab & go
9 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Spiralized Pear Chocolate Bowl
30 min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Brak ocen
Ginger and Pear Pie (TM5)
Brak ocen
Canarian Potatoes with Red and Green Sauce
1 godz.
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
35 min
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1 godz. 40 min
Korean Egg Bread
30 min
Seafood rice
1 godz. 15 min
Chicken casserole with saffron and orange
1 godz. 35 min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1 godz.
Avocado Lime Cheesecake (No Added Sugar)
2 godz. 30 min