Urządzenia i Akcesoria
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Marinated chicken skewers
-
salt1 ½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground sweet paprika1 tsp
-
ground allspice (see tip)1 tsp
-
chicken breast fillets, skinless cut in long thin strips (0.5 cm thick, 2 cm wide)450 g
-
cherry tomatoes (opcjonalnie)6 - 8
-
onions50 g
-
60 g ketchuptomato purée (concentrated)60 g
-
fresh parsley leaves only4 - 6 sprigs
-
water80 g
-
vinegar20 g
Salad dressing
-
cherry tomatoes cut in halves50 g
-
wine vinegar15 g
-
olive oil20 g
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper (opcjonalnie)1 pinch
-
fresh parsley leaves only2 - 3 sprigs
Steamed chicken skewers, cumin rice and warm vegetable salad
-
basmati rice200 g
-
water1700 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
cumin seeds (opcjonalnie)1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
mixed vegetables (e.g. peppers, aubergines, courgettes, cauliflower, broccoli, asparagus), cut in pieces (3 cm)600 g
-
green lettuce leaves (opcjonalnie) for serving100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
1801 kJ /
431 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
6.8 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon grass beef salad
30 min
Pineapple Infused Gin and Tonic
26 godz. 15 min
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Enchilada Lettuce Wraps
35 min
Chicken Tacos al Pastor
45 min
Pasta salad with salmon and vegetables
45 min
Three course meal for two in 30 minutes
1 godz. 15 min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 min
Omelette Sticks
30 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Tikka paste
1 godz.
Moroccan chicken and couscous
45 min