Urządzenia i Akcesoria
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
watercress washed and dried, plus extra for decoration30 - 40 g
-
lemon juice5 - 10 g
-
fine salt2 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
extra virgin olive oil50 g
-
water500 g
-
potatoes cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
green lettuce leaves10 - 12
-
sea bass without head and innards500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32.55 g
Kalorie
1971 kJ /
471 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
4.9 g
Węglowodany
38.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Deliciously Light
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Stewed vegetables
45 min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1 godz.
Hummus
5 min
Sicilian Salad
30 min
Stir-fried noodles with vegetables
30 min
Chicken breasts with courgette topping
50 min
Seafood Salad with Pearl Barley
1 godz. 35 min
Potato and Celeriac Gratin
1 godz. 10 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1 godz. 5 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min