Wersje kompatybilne
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 - 40 g watercress, washed and dried, plus extra for decoration
- 5 - 10 g lemon juice
- 2 tsp fine salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g water
- 500 g potatoes, cut into pieces (3-4 cm)
- 10 - 12 green lettuce leaves
- 500 g sea bass, without head and innards
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1971 kJ / 471 kcal
- Białko
- 32.55 g
- Węglowodany
- 38.4 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Błonnik
- 4.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bulghur and lentil soup
1h
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
35min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Salmon kabsa
35min
Red lentil soup with cumin
55min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Hibiscus and Raspberry Tart
2 Std. 35 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Bamia (Okra Lamb Stew)
1 Std. 50 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h