Urządzenia i Akcesoria
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
watercress washed and dried, plus extra for decoration30 - 40 g
-
lemon juice5 - 10 g
-
fine salt2 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
extra virgin olive oil50 g
-
water500 g
-
potatoes cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
green lettuce leaves10 - 12
-
sea bass without head and innards500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32.55 g
Kalorie
1971 kJ /
471 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
4.9 g
Węglowodany
38.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Deliciously Light
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3h 30min
Cooked Quinoa
15min
Asparagus cream soup
30min
Grated Parmesan cheese
5min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45min
Wholemeal Focaccia
2h 35min
Peas with ham
30min
Millet flour bread
2h 35min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30min