Wersje kompatybilne
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 - 40 g watercress, washed and dried, plus extra for decoration
- 5 - 10 g lemon juice
- 2 tsp fine salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g water
- 500 g potatoes, cut into pieces (3-4 cm)
- 10 - 12 green lettuce leaves
- 500 g sea bass, without head and innards
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1971 kJ / 471 kcal
- Białko
- 32.55 g
- Węglowodany
- 38.4 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Błonnik
- 4.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1h
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Celeriac Remoulade (TM6)
Brak ocen
Sesame salmon and pea soup
1h
Mediterranean cod with steamed potatoes
50min
Spaghetti Vongole
40min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)
55min
Gazpacho
1h 15min
Gazpacho
1h 15min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Seafood Salad with Pearl Barley
1 godz. 35 min