Urządzenia i Akcesoria
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
watercress washed and dried, plus extra for decoration30 - 40 g
-
lemon juice5 - 10 g
-
fine salt2 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
extra virgin olive oil50 g
-
water500 g
-
potatoes cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
green lettuce leaves10 - 12
-
sea bass without head and innards500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32.55 g
Kalorie
1971 kJ /
471 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
4.9 g
Węglowodany
38.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Deliciously Light
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Green Bean Gremolata
25 min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 godz. 40 min
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 godz. 30 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 min
Cod with citrus butter
50 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Spicy sea bass (samke harra)
50 min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Brak ocen
Orange couscous with steamed salmon
35 min
Garlic mushrooms
20 min