Urządzenia i Akcesoria
Fish fingers with tomato sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
beer200 g
-
flour120 g
-
garlic powder½ tsp
-
dried parsley½ tsp
-
dried yeast1 tsp
-
fine salt1 tsp
-
cod fillets, skinless and boneless, cut into sticks (2 x 6 cm) (see tip)500 g
-
olive oil30 g
-
tomato passata400 g
-
sugar (opcjonalnie)½ tsp
-
baking soda1 pinch
-
oil for frying300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26.16 g
Kalorie
1321 kJ /
316 kcal
Tłuszcz
10.44 g
Błonnik
2.06 g
Węglowodany
26.43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kids zone
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney) Metric
11 godz. 40 min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 godz. 45 min
White Chocolate Chip Cookies
2 godz. 40 min
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
12 godz. 20 min
Brisket Burrito
1 godz. 30 min
Almond briouats with honey and sesame seeds
1 godz.
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Asian Peanut Sauce
1 godz. 20 min
Fish Sticks
2 godz. 30 min
Buffalo Burger with Bourbon Glazed Onions
1 godz. 10 min
Crispy Breaded Fish
35 min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 godz. 20 min