Urządzenia i Akcesoria
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
beef mince800 g
-
salt2 tsp
-
freshly ground pepper1 pinch
-
ground cinnamon1 pinch
-
extra virgin olive oil for greasing
-
onions cut into quarters200 g
-
carrots (opcjonalnie) cut into pieces100 g
-
sunflower oil45 g
-
crushed tomatoes, canned400 g
-
tomato purée (concentrated)70 g
-
pomegranate molasses (opcjonalnie)2 tbsp
-
water150 g
-
cornstarch2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30.9 g
Kalorie
1602 kJ /
383 kcal
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
15.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Pea Pasta
25 min
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Yellow coloured eggs
Brak ocen
Shrimp stuffed bell peppers
1 godz. 25 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 godz. 25 min
Chicken with tomato sauce
1 godz.
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 godz.
Penne pasta with tuna
35 min
Turkey burgers
1 godz. 25 min
Fish soup
40 min
Turkey burgers
1 godz. 25 min
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1 godz. 30 min