Urządzenia i Akcesoria
Bread stew with tomato and onion
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
bread broken into pieces350 g
-
water500 g
-
extra virgin olive oil90 g
-
onion150 g
-
garlic cloves4
-
tomatoes cut into pieces100 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground1 pinch
-
fresh coriander chopped to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1975 kJ /
473 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Baked masala fish
1 godz. 15 min
Quick puff pastry
2 godz.
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs (TM6 & TM5)
45 min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 godz. 35 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 godz. 10 min
Mushroom pie
1 godz. 40 min
Trout with hollandaise sauce
50 min
Baked spinach and eggs
40 min
Creamy mushroom soup
20 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.