Urządzenia i Akcesoria
Bread stew with tomato and onion
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
bread broken into pieces350 g
-
water500 g
-
extra virgin olive oil90 g
-
onion150 g
-
garlic cloves4
-
tomatoes cut into pieces100 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground1 pinch
-
fresh coriander chopped to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1975 kJ /
473 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Asparagus cream soup
30 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Tomato rice
30 min
Onion soup
1 godz. 10 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 godz. 5 min
Caramel toffees
2 godz.
Creamy mushroom soup
20 min
Baguette
3 godz. 45 min
Cheesecake (baked)
7 godz. 20 min
Apple cake
1 godz.