Urządzenia i Akcesoria
Bread stew with tomato and onion
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
bread broken into pieces350 g
-
water500 g
-
extra virgin olive oil90 g
-
onion150 g
-
garlic cloves4
-
tomatoes cut into pieces100 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground1 pinch
-
fresh coriander chopped to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1975 kJ /
473 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Brak ocen
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Cranberry Almond Financier
1 godz.
Pork and Mushroom Broth
1 godz. 25 min
Fresh Prawn Spring Rolls
1 godz.
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1 godz. 5 min
Salmon burgers
25 min
Shakshuka
50 min
Mushroom pie
1 godz. 40 min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45 min