Urządzenia i Akcesoria
Caribbean stew and Steamed rice cups
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 9 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Caribbean stew
-
800 g boneless stewing lamb, cut in pieces (3-4 cm)lamb shoulder meat, boneless (see variation), cut in pieces (3-4 cm),800 g
-
orange juice, freshly squeezed (1 orange)50 g
-
freshly squeezed lemon juice (½ lemon)20 g
-
Worcestershire sauce60 g
-
garlic cloves3
-
onions cut in halves150 g
-
celery stalks cut in pieces180 g
-
fresh coriander2 - 4 sprigs
-
dried oregano2 - 3 pinches
-
1 dried bay leaffresh bay leaves2
-
ground cayenne pepper1 - 1 ½ tsp
-
oil25 g
-
20 g brown sugarraw cane sugar20 g
-
tomato purée (concentrated)50 g
-
salt1 ½ tsp
-
water450 g
Steamed rice cups
-
basmati rice160 g
-
water400 g
-
salt4 pinches
-
4 tsp butteroil4 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
45 g
Kalorie
2438 kJ /
581 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Prawn croquettes (croquetas de gambas)
9 godz. 10 min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Steamed Chicken with Chilli Sauce
30 min
Mediterranean Chicken Pie
50 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Smoked honey and dill salmon
1 godz. 5 min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 godz. 45 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Mango and cayenne juice
15 min