Urządzenia i Akcesoria
Caribbean stew and Steamed rice cups
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 9 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Caribbean stew
-
800 g boneless stewing lamb, cut in pieces (3-4 cm)lamb shoulder meat, boneless (see variation), cut in pieces (3-4 cm),800 g
-
orange juice, freshly squeezed (1 orange)50 g
-
freshly squeezed lemon juice (½ lemon)20 g
-
Worcestershire sauce60 g
-
garlic cloves3
-
onions cut in halves150 g
-
celery stalks cut in pieces180 g
-
fresh coriander2 - 4 sprigs
-
dried oregano2 - 3 pinches
-
1 dried bay leaffresh bay leaves2
-
ground cayenne pepper1 - 1 ½ tsp
-
oil25 g
-
20 g brown sugarraw cane sugar20 g
-
tomato purée (concentrated)50 g
-
salt1 ½ tsp
-
water450 g
Steamed rice cups
-
basmati rice160 g
-
water400 g
-
salt4 pinches
-
4 tsp butteroil4 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
45 g
Kalorie
2438 kJ /
581 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Chicken Korma (Cashew Chicken)
25 min
Curry Shepherd's Pie
1 godz. 45 min
Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
3 godz. 30 min
Bamia (Okra Lamb Stew)
1 godz. 50 min
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35 min
Chicken with almonds and raisins
30 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 godz. 25 min
Spicy Soy Sauce Chicken
30 min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9 godz. 15 min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 godz. 40 min
Cape Malay Chicken Curry
1 godz.