Urządzenia i Akcesoria
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portion
Składniki
-
red chilli, dried e.g. chile de arbol, stems removed, to taste5 - 15
-
coconut milk850 g
-
chicken stock395 g
-
shallot thinly sliced115 g
-
fish sauce60 g
-
tamarind paste to taste30 - 60 g
-
1 tsp palm sugar, any typesugar1 tsp
-
ginger, fresh thinly sliced60 g
-
lemon grass, fresh cut into thin rounds, white part only60 g
-
galangal (Thai ginger), fresh root thinly sliced60 g
-
oyster mushroom, fresh hand torn into pieces170 g
-
lime juice1 tbsp
-
cilantro, fresh leaves only10 - 15 sprigs
-
chicken breast fillet, skinless cut into thin strips (approx. ¼ in.)450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40.1 g
Kalorie
3198.4 kJ /
764.4 kcal
Tłuszcz
35.9 g
Błonnik
7.7 g
Węglowodany
53.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chicken Soups - CA
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Kam Heong Chicken
1 godz. 20 min
Cod and Spinach Soup
40 min
Gula Melaka Kaya
35 min
Chicken Macaroni Soup
30 min
Authentic Pad Thai
40 min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 godz. 40 min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Chicken Salad Sandwich Wraps
15 min