Urządzenia i Akcesoria
Mussels in spicy tomato sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into halves120 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil85 g
-
½ tsp dried chilli flakes, adjust to tastechilli powder adjust to taste½ tsp
-
fresh mussels in the shell1000 g
-
chopped tomatoes, canned or fresh200 g
-
dry white wine100 g
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1076 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 godz. 20 min
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Vegetable Shumai
45 min
Tequila Refresher
5 min
Jacket potato mice
1 godz. 15 min
Prawn Tempura Rolls
2 godz. 40 min
Trout with hollandaise sauce
50 min
Potato cakes
45 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Peking-Style Duck Pancakes
11 godz. 25 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.