Urządzenia i Akcesoria
Mussels in spicy tomato sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into halves120 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil85 g
-
½ tsp dried chilli flakes, adjust to tastechilli powder adjust to taste½ tsp
-
fresh mussels in the shell1000 g
-
chopped tomatoes, canned or fresh200 g
-
dry white wine100 g
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1076 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Full English Breakfast Popover
40 min
Rich Chocolate Tart with Pear Curls
4 godz. 15 min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45 min
Green Dyed Eggs
55 min
Curry lamb soup (TM6)
5 godz. 10 min
Curried pickled fish
49 godz.
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1 godz. 15 min
Breakfast Burger
30 min
Spicy sea bass (samke harra)
50 min
Pasta with leek and ajvar
30 min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 godz. 45 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min