Urządzenia i Akcesoria
Bibimbap burrito
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
beef fillet steak cut in strips (approx. 2 cm x 5 cm)400 g
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger sliced (2 mm)20 g
-
gochujang paste40 g
-
light soy sauce20 g
-
water1050 g
-
sugar1 tbsp
-
salt plus 4-5 pinches for seasoning½ tsp
-
spring onions cut in pieces30 g
-
oil plus 1 tbsp extra for frying eggs20 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (0,5 cm)150 g
-
white sesame seeds1 tsp
-
short-grain rice Korean or Japanese180 g
-
carrots cut in strips120 g
-
fresh spinach leaves100 g
-
fresh bean sprouts120 g
-
soy sauce1 tsp
-
sesame oil, toasted1 tsp
-
eggs4
-
oil for frying eggs1 tbsp
-
wheat tortillas (approx. Ø 30 cm)4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1616.4 mg
Białko
37.2 g
Kalorie
3169.4 kJ /
757.5 kcal
Tłuszcz
33.5 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
76.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion Kitchen
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Queso Fundido with Chorizo
45 min
Curly Fries with Garlic Sauce
Brak ocen
Vegan Cocktail Sauce
5 min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Soy milk and Mantou buns
6 godz.
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3 godz. 5 min
Sriracha Chicken with Soba Noodle Salad
2 godz. 35 min
Steamed Pepper Chicken
1 godz. 45 min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 godz. 20 min
Low Carb Mushroom Gravy
45 min
Cali Burger with Avocado Ranch
50 min
Persian Chicken and Rice
1 godz. 35 min