Urządzenia i Akcesoria
Bibimbap burrito
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
beef fillet steak cut in strips (approx. 2 cm x 5 cm)400 g
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger sliced (2 mm)20 g
-
gochujang paste40 g
-
light soy sauce20 g
-
water1050 g
-
sugar1 tbsp
-
salt plus 4-5 pinches for seasoning½ tsp
-
spring onions cut in pieces30 g
-
oil plus 1 tbsp extra for frying eggs20 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (0,5 cm)150 g
-
white sesame seeds1 tsp
-
short-grain rice Korean or Japanese180 g
-
carrots cut in strips120 g
-
fresh spinach leaves100 g
-
fresh bean sprouts120 g
-
soy sauce1 tsp
-
sesame oil, toasted1 tsp
-
eggs4
-
oil for frying eggs1 tbsp
-
wheat tortillas (approx. Ø 30 cm)4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1616.4 mg
Białko
37.2 g
Kalorie
3169.4 kJ /
757.5 kcal
Tłuszcz
33.5 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
76.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion Kitchen
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables
1 godz. 45 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Tex-Mex Bowl
50 min
Horchata
5 min
Spicy Mince Pork Noodles
45 min
Bibimbap Burrito
45 min
Prawn and Sweet Potato Fritters
1 godz.
Miso carbonara udon
25 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min
Steamed Chicken with Chilli Sauce
30 min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2 godz. 45 min