Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter1000 g
-
garlic cloves2
-
red curry paste15 g
-
vegetable oil20 g
-
fresh lemongrass white part only, smashed3 stalks
-
fresh ginger5 g
-
kaffir lime leaves3
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder homemade or store bought10 g
-
fish sauce10 g
-
water1200 g
-
fresh baby corns100 g
-
prawns deshelled and deveined200 g
-
100 g chicken breast fillets, cut in thin strips (about 0.5 cm thick)beef tenderloin cut in thin strips (about 0.5 cm thick)100 g
-
eggs4
-
lime juice30 g
-
cooking cream80 g
-
lime cut in wedges1
-
fresh coriander leaves chopped4 tbsp
-
fresh red chillies chopped2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1316.8 mg
Białko
16.4 g
Kalorie
1206.1 kJ /
288.3 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
19.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Udon with chicken and mushrooms
50 min
Pancit bihon
25 min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 godz. 25 min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 min
Grenadine
45 min
Pisco sour
10 min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 min
Classic beef burgers
1 godz.
Sambal Petai Fried Mee
20 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.