Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Mint Sauce
-
lemon1
-
mint leaves15 g
-
fresh cilantro15 g
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil60 g
Lamb
-
lamb chops bone in8
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil15 g
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1850 g
-
lemon juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
730.7 mg
Białko
33.9 g
Kalorie
4283.5 kJ /
1023.8 kcal
Tłuszcz
96.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
37.5 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 godz. 45 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Browned beef cubes (well done)
15 min
Sautéed capsicum (200 g)
15 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Poached eggs using blade cover
30 min