Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Mint Sauce
-
lemon1
-
mint leaves15 g
-
fresh cilantro15 g
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil60 g
Lamb
-
lamb chops bone in8
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil15 g
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1850 g
-
lemon juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
730.7 mg
Białko
33.9 g
Kalorie
4283.5 kJ /
1023.8 kcal
Tłuszcz
96.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
37.5 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Shrimp and Potato Boil
40min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Slow Cooked Potatoes
45min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2h 30min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min