Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mint Sauce
- 1 lemon
- 15 g mint leaves
- 15 g fresh cilantro
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp freshly ground black pepper
- 60 g extra virgin olive oil
Lamb
- 8 lamb chops, bone in
- 2 sprigs rosemary, fresh
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp freshly ground black pepper
- 15 g extra virgin olive oil
- 1850 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 30 g lemon juice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4283.5 kJ / 1023.8 kcal
- Białko
- 33.9 g
- Węglowodany
- 4.3 g
- Tłuszcz
- 96.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 37.5 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 730.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Low Carb Mushroom Gravy
45min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2h 40min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2hod. 50min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2u. 55min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM6)
1 Std.
Watermelon Lemonade
5 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 Min
Thai red chicken curry and rice
40 min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 Min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55 Min