Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Mint Sauce
-
lemon1
-
mint leaves15 g
-
fresh cilantro15 g
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil60 g
Lamb
-
lamb chops bone in8
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil15 g
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1850 g
-
lemon juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
730.7 mg
Białko
33.9 g
Kalorie
4283.5 kJ /
1023.8 kcal
Tłuszcz
96.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
37.5 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow Cooked Beef Shanks with Saffron Risotto
4hod. 30min.
Thai Cucumber Salad
15min.
Charcoal Bread
2hod. 35min.
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min.
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25hod. 35min.
Sweet Cucumber Pickles
48hod. 20min.
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1hod. 30min.
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1hod. 40min.
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1hod. 40min.
Crayfish pâté
4hod. 45min.
Caramel Sous-Vide Pineapple
1hod. 30min.
Guava Paste Cookies (Metric)
45min.