![Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E32AA0E6-3569-46E4-9416-2CB9D93CE5B4/Derivates/75C50388-03DD-49B3-BD24-6E8AF8962F95.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mint Sauce
- 1 lemon
- 15 g mint leaves
- 15 g fresh cilantro
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp freshly ground black pepper
- 60 g extra virgin olive oil
Lamb
- 8 lamb chops, bone in
- 2 sprigs rosemary, fresh
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp freshly ground black pepper
- 15 g extra virgin olive oil
- 1850 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 30 g lemon juice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4283.5 kJ / 1023.8 kcal
- Białko
- 33.9 g
- Węglowodany
- 4.3 g
- Tłuszcz
- 96.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 37.5 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 730.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Cantonese Steamed Fish
40min
Baked Chili Beans
50min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Garlic (Skin) Salt
1 Std. 55 Min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45min
Beef stock paste
3u.
Caramel Sous-Vide Pineapple
1h 30min
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
Keine Bewertungen
Roasted Garlic
15min
Lemon Garlic White Rice
35min
Peeled Garlic
5 min