Urządzenia i Akcesoria
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portion
Składniki
-
chicken (approx. 995 g)1
-
vegetable oil to coat3 - 4 tbsp
-
Italian seasoning to season2 tbsp
-
salt plus extra, to season, to taste1 tsp
-
black pepper, ground to season, to taste
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
water1300 g
-
chicken stock paste2 tsp
-
saffron1 pinch
-
rice, white, type basmati200 g
-
carrot cut into pieces (1 in.)285 g
-
broccoli florets285 g
-
butter, unsalted2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
680.6 mg
Białko
48.3 g
Kalorie
3211.6 kJ /
767.6 kcal
Tłuszcz
48.1 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
14.3 g
Węglowodany
34.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Sticky Toffee Pudding
Brak ocen
Date and oat milk
20 min
Hamburgers
30 min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Browned beef mince
20 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 min
Watermelon Lemonade
5 min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 godz. 10 min
Slow Cooked Potatoes
45 min
Sautéed vegetables
15 min
Buttermilk Chicken
1 godz. 10 min