Urządzenia i Akcesoria
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portion
Składniki
-
chicken (approx. 995 g)1
-
vegetable oil to coat3 - 4 tbsp
-
Italian seasoning to season2 tbsp
-
salt plus extra, to season, to taste1 tsp
-
black pepper, ground to season, to taste
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
water1300 g
-
chicken stock paste2 tsp
-
saffron1 pinch
-
rice, white, type basmati200 g
-
carrot cut into pieces (1 in.)285 g
-
broccoli florets285 g
-
butter, unsalted2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
680.6 mg
Białko
48.3 g
Kalorie
3211.6 kJ /
767.6 kcal
Tłuszcz
48.1 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
14.3 g
Węglowodany
34.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Strawberry Tiramisu
5 godz. 20 min
Fresh Orange Juice
5 min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Brak ocen
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Lemon Shortbread Cookies
1 godz. 45 min
Cultured Butter
12 godz. 15 min
Hearty Seafood Chowder
1 godz.
Classic Mashed Potatoes
50 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Shakshuka in the Varoma
30 min
Mussels Mariniere
25 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.