Urządzenia i Akcesoria
Lamb stew
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves6
-
extra virgin olive oil100 g
-
lamb meat for stew, boneless cut (3 cm x 3 cm)900 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground3 pinches
-
paprika½ tbsp
-
vinegar2 tbsp
-
thyme, fresh1 sprig
-
oregano, fresh½ tsp
-
bay leaf, dried1
-
white wine50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.84 g
Kalorie
1418 kJ /
339 kcal
Tłuszcz
30.57 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1.17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 min
Bolognaise sauce for two
20 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Beef Stroganoff
45 min
Oriental beef stew with pearl couscous
40 min
Beef with Mushrooms
30 min
Mushroom soup
30 min
Cream of Vegetable Soup
15 min
Adobo beef
1 godz. 10 min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Creamy mushroom soup
20 min
Baked pumpkin and beef stew
3 godz.