Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 garlic cloves
- 100 g extra virgin olive oil
- 900 g lamb meat for stew, boneless, cut (3 cm x 3 cm)
- 1 tsp salt
- 3 pinches pepper, ground
- ½ tbsp paprika
- 2 tbsp vinegar
- 1 sprig thyme, fresh
- ½ tsp oregano, fresh
- 1 bay leaf, dried
- 50 g white wine
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1418 kJ / 339 kcal
- Białko
- 14.84 g
- Węglowodany
- 1.17 g
- Tłuszcz
- 30.57 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beef Stroganoff
1 godz.
Meatloaf
1h 30min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1h 30min
Steamed eggs sunny side up
15min
Slow Cooked Beef and Artichokes
2 godz.
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
50min
Veracruz Fish
30 min
Greek style pork stew
45 min
Chicken Cacciatore
50min
Revithia (chickpea soup)
24h 40min
Moroccan Lamb with Couscous
50min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40min