
Urządzenia i Akcesoria
Lamb stew
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves6
-
extra virgin olive oil100 g
-
lamb meat for stew, boneless cut (3 cm x 3 cm)900 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground3 pinches
-
paprika½ tbsp
-
vinegar2 tbsp
-
thyme, fresh1 sprig
-
oregano, fresh½ tsp
-
bay leaf, dried1
-
white wine50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
339 kcal /
1418 kJ
Białko
14.84 g
Tłuszcz
30.57 g
Węglowodany
1.17 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria