Urządzenia i Akcesoria
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
30 pieces
Składniki
Chipotle mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
garlic clove1
-
chipotle chillies in adobo sauce2 tsp
-
egg yolks2
-
Dijon mustard1 tsp
-
lime juice (approx. ½ lime)20 g
-
sea salt to taste1 pinch
Croquettes
-
water500 g
-
eggs5
-
sweet corn cobs (approx. 180 g), husks removed2
-
manchego cheese or vintage cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)100 g
-
butter30 g
-
oil plus extra for frying (approx. 250-300 g)30 g
-
brown onion cut into pieces30 g
-
jalapeño chilli deseeded if preferred and cut into halves, or 2-3 tbsp pickled jalapeño chillies, drained1
-
plain flour90 g
-
full cream milk400 g
-
sea salt½ tsp
-
breadcrumbs300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
159.6 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
1141 kJ /
272 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto verde
45 min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Béarnaise sauce
10 min
Hollandaise sauce
15 min
Focaccia
2 godz. 5 min
Gnocchi
1 godz. 40 min
Fresh pasta dough
1 godz.
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 godz. 30 min
Master stock chicken
1 godz. 30 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 godz.
Ricotta gnocchi
2 godz.
Iced puff pastry
40 min