
Urządzenia i Akcesoria
Minestra della nonna
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
tuorli2
-
di Parmigiano reggiano grattugiato40 g
-
di cipolla bianca30 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di prosciutto cotto a listarelle (1 cm)100 g
-
di piselli freschi400 g
-
di acqua1200 g
-
di dado per brodo vegetale fatto in casa1 cucchiaino
-
di sale1 pizzico
-
di pepe macinato fresco1 pizzico
-
di bulgur120 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
340 kcal /
1422 kJ
Białko
19.3 g
Tłuszcz
18.4 g
Węglowodany
25.9 g
Błonnik
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Quinoa & Cereali
10 Przepisów
Włochy
Włochy