Pesto di ricotta e noci
TM31 TM5 TM6

Pesto di ricotta e noci

4.3 (81 ocen)

Składniki

  • 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 60 g di gherigli di noci
  • 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero
  • 50 g di latte
  • 50 g di olio di semi di mais

Wartości odżywcze
na 1 Ricetta completa
Kalorie
6284 kJ / 1502 kcal
Białko
57 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
137 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy