Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di gherigli di noci
- 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 50 g di latte
- 50 g di olio di semi di mais
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 6284 kJ / 1502 kcal
- Białko
- 57 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 137 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10min
Pesto di rucola
10min
Sugo bianco di ricotta e zucchine
30 Min
Pesto radicchio e noci
10min
Pesto di pomodori secchi
10min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30 Min
Pesto alla siciliana
15 min
Pesto fresco del riciclo
10min
Pesto di nocciole
10min
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30 Min
Pesto di robiola al sapore di mare
10min
Pesto di noci
15 min