Urządzenia i Akcesoria
Coppia ferrarese
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
2 pezzi
Składniki
Lievitino
-
50 g farina
-
25 g di acqua a temperatura ambiente
-
2 g di lievito di birra fresco
Impasto
-
120 g di acqua a temperatura ambiente
-
10 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino zucchero1 cucchiaino di malto di orzo
-
350 g farina
-
1 cucchiaino di sale
-
30 g di strutto (sugna)
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
5.9 g
Kalorie
862 kJ /
206 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Węglowodany
38.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Come dal fornaio
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Baguette tradizionale
15 godz. 35 min
Mantovanine
2 godz. 45 min
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Pane al rosmarino
10 godz. 55 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Rosette
5 godz. 20 min
Treccia di grano duro alla salvia
5 godz.
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Grissini di pane
4 godz.
Gnocco emiliano
4 godz. 50 min
Pagnotte turche
2 godz. 20 min