Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa alle prugne
- 50 g di mela acidula, sbucciata e a pezzi (1-2 cm)
- 90 g di prugne secche denocciolate a listarelle (1 cm)
- ½ cucchiaino di peperoncino piccante in polvere (opcjonalnie)
- 30 g di zucchero di canna integrale
- 100 g di aceto di mele
- 250 g di acqua
- 20 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
Filetto di coniglio
- 2000 g di acqua
- 2 filetti di carne di coniglio
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2247 kJ / 537 kcal
- Białko
- 43.4 g
- Węglowodany
- 44.1 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 4.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 Min
Sarde in saor
25h
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 Std. 50 Min
Sarde in saor
24h 30 min
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40 Min
Bisque
2h
Blanquette di salmone e funghi porcini
50 Min
Brasato con salsa alle mele e brut
2 godz. 30 min
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1 Std.
Tagine di rana pescatrice
1h 5min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 Std. 30 Min