Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 490 g de pâte feuilletée maison
- 1 jaune d'œuf
- 50 g d'échalotes
- 10 g de beurre doux
- 200 g de girolles fraîches
- 200 g de champignons de Paris frais
- 100 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 4 brins de persil frais, équeutés et ciselés
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide entière
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3495 kJ / 840 kcal
- Białko
- 11.8 g
- Węglowodany
- 56.3 g
- Tłuszcz
- 61.8 g
- Błonnik
- 5.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Burger au tofu
1 Std. 30 Min
Rouleaux de riz aux légumes
1h 35min
Dos de cabillaud en panure d'herbes, raviole et bouillon végétal (Demi-finale Thermostars 2017)
2 Std.
Sphères glacées au caramel de café
24h
Ravioli asperge-roquette
2 Std.
Mini-calzones champignon-ricotta
2h 15min
Blinis pomme de terre, sauce tomate-avocat
45min
Cromesquis de pomme de terre au cœur nantais
1 Std.
Champignons farcis
55min
Aumônières de petits légumes
40min
Croustade aux champignons
1h 15min
Bouchées à la reine au tofu fumé
1 Std.