Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 490 g de pâte feuilletée maison
- 1 jaune d'œuf
- 50 g d'échalotes
- 10 g de beurre doux
- 200 g de girolles fraîches
- 200 g de champignons de Paris frais
- 100 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 4 brins de persil frais, équeutés et ciselés
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide entière
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3495 kJ / 840 kcal
- Białko
- 11.8 g
- Węglowodany
- 56.3 g
- Tłuszcz
- 61.8 g
- Błonnik
- 5.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Agneau de Pâques vapeur et petits légumes
1h 30min
Blinis pomme de terre, sauce tomate-avocat
45 min
Feuilletés de poisson aux pousses d'épinards
1h 40min
Pudding de boudin noir, trilogie de mangue
13 Std. 30 Min
Croustillant méditérranéen
1 godz. 15 min
Sardines à la corsica
50min
Love burger
3h 40 min
Bruschettas de pleurotes et poivron
30 min
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1 godz.
Croustade aux champignons
1 godz. 15 min
Vol-au-vent aux moules et chou frisé
1 godz. 20 min
Pizza tomate et roquette
1 godz.