Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte brisée
- 75 g de beurre demi-sel
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 250 g de sirop d'érable
- 50 g de fécule de maïs
- 2 œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1445.1 kJ / 346.2 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 18.1 g
- Błonnik
- 0.8 g
Alternatywne przepisy
Gratin de comté façon pudding
45min
Tarte à la rhubarbe et pain d'épices
1h 10min
Breizh bowl
13h
Le pain bannique
30min
Gâteau de rêve danois
1h
Puddings au caramel
1 godz. 5 min
Muffins à la carotte
45min
Mug cake aux pommes et aux raisins secs
25 min
Gâteau vapeur à l'orange
40min
Brioche au potiron
3 godz. 45 min
Cheesecake à la citrouille et aux épices
4 Std. 55 Min
Tarte sucrée au potiron
1h