Urządzenia i Akcesoria
Braised Cod with Thyme and Lemon
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
courgettes200 g
-
carrots100 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced25 g
-
white wine75 g
-
lemon 10 g juice and 2 pieces of thin peelings of skin only (2-3 cm)1
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh bay leaf1
-
white fish fillets skinless, boneless (e.g. haddock or cod, approx. 100 g each)4
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
boiling water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19.6 g
Kalorie
805 kJ /
193 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min