Urządzenia i Akcesoria
Braised Cod with Thyme and Lemon
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
courgettes200 g
-
carrots100 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced25 g
-
white wine75 g
-
lemon 10 g juice and 2 pieces of thin peelings of skin only (2-3 cm)1
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh bay leaf1
-
white fish fillets skinless, boneless (e.g. haddock or cod, approx. 100 g each)4
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
boiling water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19.6 g
Kalorie
805 kJ /
193 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Chicken Provencale
1 godz.
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min