Urządzenia i Akcesoria
Braised Cod with Thyme and Lemon
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
courgettes200 g
-
carrots100 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced25 g
-
white wine75 g
-
lemon 10 g juice and 2 pieces of thin peelings of skin only (2-3 cm)1
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh bay leaf1
-
white fish fillets skinless, boneless (e.g. haddock or cod, approx. 100 g each)4
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
boiling water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19.6 g
Kalorie
805 kJ /
193 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 Min
Baked spinach and eggs
35 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 Min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 Min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min