![Braised Cod with Thyme and Lemon Braised Cod with Thyme and Lemon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BAA0420A-BA03-4EA1-B3BE-40FF284A149B/Derivates/84C5E03D-14DA-4754-888B-13E8942D566C.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g courgettes
- 100 g carrots
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 25 g unsalted butter, diced
- 75 g white wine
- 1 lemon, 10 g juice and 2 pieces of thin peelings of skin only (2-3 cm)
- 2 sprigs fresh thyme
- 1 fresh bay leaf
- 4 white fish fillets, skinless, boneless (e.g. haddock or cod, approx. 100 g each)
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 500 g boiling water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 805 kJ / 193 kcal
- Białko
- 19.6 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 11.2 g
Alternatywne przepisy
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Courgettes with Corn
25min
Cod with citrus butter
50min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h
Fish and Herb Parcel
35min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min