Urządzenia i Akcesoria
Cod with Pistachio and Couscous
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
cod fillets460 g
-
pistachio nuts, unsalted, peeled100 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
water500 g
-
lemon finely grated zest only½
-
orange finely grated zest only½
-
fine sea salt½ tsp
-
couscous100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
60 g
Kalorie
3393 kJ /
811 kcal
Tłuszcz
44 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min