Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 460 g cod fillets
- 100 g pistachio nuts, unsalted, peeled
- 10 g fresh parsley leaves
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 500 g water
- ½ lemon, finely grated zest only
- ½ orange, finely grated zest only
- ½ tsp fine sea salt
- 100 g couscous
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3393 kJ / 811 kcal
- Białko
- 60 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 44 g
Alternatywne przepisy
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min