Crostini con purea di melanzane e filetti di peperone
TM5 TM6

Crostini con purea di melanzane e filetti di peperone

3.0 (4 oceny)

Składniki

  • 1000 g di acqua
  • 100 g di patata, pelata e a cubetti (2 cm circa)
  • 250 g di melanzana a dadini (2 cm circa)
  • 10 - 12 fette di pane, tipo baguette
  • 1 scalogno a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • ½ peperone rosso, pulito e a listarelle

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
569 kJ / 136 kcal
Białko
2.9 g
Węglowodany
21 g
Tłuszcz
4.1 g
Błonnik
1.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy