Rigatoni affumicati

Rigatoni affumicati

4.0 35 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • 200 g di scamorza affumicata a pezzi (2 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di pomodori pelati
  • 2 pizzichi di sale
  • 320 g di pasta secca tipo rigatoni o altro tipo di pasta corta
  • 4 foglioline di basilico fresco lavate e asciugate
  • 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 563 kcal / 2356 kJ
Białko 26.6 g
Tłuszcz 25.4 g
Węglowodany 60.8 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...