Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 200 g di salmone affumicato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- 30 g di Vodka
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2002 kJ / 478 kcal
- Białko
- 21.7 g
- Węglowodany
- 57.7 g
- Tłuszcz
- 17.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Farfalle integrali con salsa al salmone e mix di pepi
1h
Spaghetti all'amatriciana
35min
Insalata di pasta al salmone e yogurt
30min
Fusilli tricolore
30min
Gomiti, olive e acciughe
30min
Penne alla puttanesca
35min
Linguine ai gamberoni
30min
Penne all'arrabbiata
20min
Spaghetti alla carbonara
30min
Bucatini all'amatriciana
45min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Spaghetti con la bottarga
25min