Salsiccia di maiale con piselli e funghi
TM5 TM6

Salsiccia di maiale con piselli e funghi

4.4 (57 ocen)

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di cipolla
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di funghi freschi, puliti e a fettine
  • 200 g di piselli freschi
    lub 200 g di piselli surgelati
  • 4 salsicce di maiale (500 g circa)
  • 200 g di pomodori, spellati, senza semi e a pezzi
  • 1 pizzico di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2134 kJ / 510 kcal
Białko
25.4 g
Węglowodany
9.9 g
Tłuszcz
41.3 g
Błonnik
2.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy