![Salsiccia di maiale con piselli e funghi Salsiccia di maiale con piselli e funghi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5E4CF1DB-FB45-4C81-A034-503B114217B4/Derivates/2E8024EB-C414-4A2F-A3DC-DBCD89EC34EB.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi, puliti e a fettine
-
200
g di piselli freschi
lub 200 g di piselli surgelati - 4 salsicce di maiale (500 g circa)
- 200 g di pomodori, spellati, senza semi e a pezzi
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2134 kJ / 510 kcal
- Białko
- 25.4 g
- Węglowodany
- 9.9 g
- Tłuszcz
- 41.3 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsiccia in umido con lenticchie
55 min
Pollo alla cacciatora
50 Min
Pollo al limone
50 Min
Pollo ai peperoni
1 Std. 5 Min
Costine di maiale alle verze
1 Std. 20 Min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Pollo, pancetta e olive
35 Min
Pollo con salsa ai peperoni
55 min
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Pollo in umido ai funghi
50 Min
Costine in umido
1 Std. 20 Min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h