Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi, puliti e a fettine
-
200
g di piselli freschi
lub 200 g di piselli surgelati - 4 salsicce di maiale (500 g circa)
- 200 g di pomodori, spellati, senza semi e a pezzi
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2134 kJ / 510 kcal
- Białko
- 25.4 g
- Węglowodany
- 9.9 g
- Tłuszcz
- 41.3 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsiccia in umido con lenticchie
55 Min
Scaloppine alla pizzaiola
25 min
Pollo alla cacciatora
50 Min
Pollo con salsa ai peperoni
55 Min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Pollo in umido ai funghi
50 Min
Salsiccia al primitivo
50 Min
Coppa di maiale in umido
1 Std. 30 Min
Spezzatino di pollo, fagioli rossi e patate dolci
45 Min
Pollo alla romana
1h 10min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h
Costine in umido
1 godz. 20 min