Urządzenia i Akcesoria
Gelatina de café y almendras
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 porciones
Składniki
-
45 g de café soluble
-
120 g de piloncillo en trozos
-
1 rama de canela
-
1000 g de leche de almendras sabor vainilla
-
2 cucharadas de grenetina en polvo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
0 g
Kalorie
252 kJ /
60 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCINA MEXICANA SALUDABLE
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Atole de guayaba
40 min
Agua de horchata
15 min
Agua de Horchata
5 min
Pan de elote
2 godz.
Huevos al albañil
25 min
Nopalitos a la mexicana con aguacate
20 min
Gelatina de mango
15 min
Agua de tuna
5 min
Plátanos machos rellenos de picadillo
2 godz.
Mini gelatinas mosaico
5 godz.
Pan de elote
1 godz.
Chamoy
20 min