Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Compota de fresas
- 250 g de fresas, sin rabo y cortadas por la mitad
- 100 g de agua
- 50 g de azúcar
Pan francés
- 8 rebanadas de pan de caja blanco, vegano
- 400 g de crema de coco
- 35 g de miel de maple
- 2 cditas de canela en polvo
- 5 g de aceite vegetal, y un poco más para cocinar el pan francés
- ½ cdita de vainilla, líquida
- 50 g de azúcar morena
- frutos rojos variados, frescos
- menta fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1016 kJ / 242 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Avena con chocolate
12u.
Hot cakes de avena y chía
25 Min
Avena con chocolate y frutos rojos
20min
Pan francés
20min
Avena de chocolate sin lácteos
20min
Avena para desayunar
13h
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1 Std. 30 Min
Hot cakes de plátano sin gluten
25 Min
'Buñuelos' de papa sin gluten
25 Min
Hot cakes veganos
20min
Hot-cakes veganos
20min
Hot cakes de quinoa
25 Min