Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gelatina de mango
- 10 g de grenetina en polvo, o un sobre (7 g)
- 100 g de agua
- 300 g de mango, en trozos (2-3 pzas. aprox.)
Gelatina mosaico
- 800 g de leche de coco, ver receta
- 80 g de miel
- 20 g de grenetina en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 252.7 kJ / 60.2 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta de chilaquiles de la Condesa
35min
Avena y frutas
15min
Salsa roja de molcajete
10min
Pan de elote
2u.
Agua de Horchata
10min
Chilaquiles rojos
25min
Gelatina de mango
15min
Crepas de avena con frutas
40min
Enfrijoladas
30min
Hot cakes de avena
30min
Chilaquiles divorciados
1u.
Horchata de avena
10min