Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gelatina de mango
- 10 g de grenetina en polvo, o un sobre (7 g)
- 100 g de agua
- 300 g de mango, en trozos (2-3 pzas. aprox.)
Gelatina mosaico
- 800 g de leche de coco, ver receta
- 80 g de miel
- 20 g de grenetina en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 252.7 kJ / 60.2 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Avena con manzana
25 Min
Agua de Guayaba con jamaica
15 Min
Agua de tamarindo y vainilla
1 Std.
Ejotes almendrados
30 Min
Molotes de plátano rellenos de queso
45 Min
Agua de pepino con limón y chía
25 Min
Ponche
40 Min
Enroscaditas de cacahuate
1 Std.
Pan de elote
2 Std.
Agua de Horchata
10 Min
Agua de pepino, limón y menta
5 Min
Horchata de avena
10 Min