Urządzenia i Akcesoria
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
red peppers cut in pieces100 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
dry white wine100 g
-
saffron threads1 pinch
-
tinned anchovy fillets2
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
large raw prawns, peeled24
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
sugar1 pinch
Serving
-
cucumbers deseeded and cubed2
-
fresh chives finely sliced4 Tbsp
-
lemon cut into 6 wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
435 kJ /
104 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Taramasalata
15 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2 godz.
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Meatballs with Romesco Sauce
1 godz. 40 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Avocado Mayonnaise
10 min
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2 godz. 15 min
Seafood Risotto
40 min
Peppercorn Sauce
30 min