Urządzenia i Akcesoria
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
red peppers cut in pieces100 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
dry white wine100 g
-
saffron threads1 pinch
-
tinned anchovy fillets2
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
large raw prawns, peeled24
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
sugar1 pinch
Serving
-
cucumbers deseeded and cubed2
-
fresh chives finely sliced4 Tbsp
-
lemon cut into 6 wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
435 kJ /
104 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Clams with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Seafood Risotto
40 min