Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
TM5 TM6

Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce

3.6 (8 ocen)

Składniki

  • 100 g red peppers, cut in pieces
  • 2 garlic cloves
  • 20 g olive oil
  • 100 g dry white wine
  • 1 pinch saffron threads
  • 2 tinned anchovy fillets
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 24 large raw prawns, peeled
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 pinch sugar

Serving

  • 2 cucumbers, deseeded and cubed
  • 4 Tbsp fresh chives, finely sliced
  • 1 lemon, cut into 6 wedges

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
435 kJ / 104 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy