Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Stroganoff
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves10 g
-
garlic clove1
-
onions quartered200 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh mushrooms sliced (5 mm)600 g
-
tomato purée20 g
-
white wine40 g
-
liquid vegetable stock80 g
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
lemon juice to taste10 - 20 g
-
double cream100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.4 g
Kalorie
910 kJ /
218 kcal
Tłuszcz
19.3 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy White Beans and Leeks
20min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Asparagus Risotto
45min
Courgette and Feta Risotto
30min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Mushroom Risotto
30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h