Urządzenia i Akcesoria
Pea and Mint Risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Pea and Mint Purée
-
garlic clove1
-
shallots halved50 g
-
olive oil20 g
-
frozen green peas250 g
-
water100 g
-
fresh mint leaves (approx. 10-15 g)1 bunch
Risotto
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
shallots halved60 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine200 g
-
risotto rice250 g
-
liquid vegetable stock salt-free, hot450 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
frozen green peas100 g
-
rocket leaves, for servingpea shoots for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.3 g
Kalorie
1758 kJ /
420 kcal
Tłuszcz
14.1 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Asparagus Risotto
45 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Mushroom Risotto
30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min