Urządzenia i Akcesoria
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
bread torn in pieces60 g
-
fresh thyme leaves only2 - 3 sprigs
-
mozzarella cut in pieces200 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
olive oil15 g
-
aubergines sliced lengthways (1 cm) (approx. 3 aubergines)1000 g
-
tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)800 g
-
fresh basil leaves10
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19.2 g
Kalorie
1297 kJ /
311 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Asparagus Risotto
45 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min