Urządzenia i Akcesoria
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
bread torn in pieces60 g
-
fresh thyme leaves only2 - 3 sprigs
-
mozzarella cut in pieces200 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
olive oil15 g
-
aubergines sliced lengthways (1 cm) (approx. 3 aubergines)1000 g
-
tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)800 g
-
fresh basil leaves10
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19.2 g
Kalorie
1297 kJ /
311 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Risotto
30min
Asparagus Risotto
45min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Lentil Moussaka
3h 30min
Lentil moussaka
2h 20min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min