Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and Parmesan Risotto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
water1600 g
-
2 heaped teaspoons vegetable stock paste, crumbledvegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallot halved60 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
unsalted butter cut in pieces80 g
-
fresh button mushrooms quartered500 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)640 g
-
dry white wine120 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
580.2 mg
Białko
13 g
Kalorie
1996.3 kJ /
477.1 kcal
Tłuszcz
16.4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
66.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff
30 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30 min
Grisons Barley Soup
55 min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 godz.
Spaghetti Carbonara
25 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9 godz. 20 min
Onion Soup
1 godz.
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min