Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and Parmesan Risotto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
water1600 g
-
2 heaped teaspoons vegetable stock paste, crumbledvegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallot halved60 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
unsalted butter cut in pieces80 g
-
fresh button mushrooms quartered500 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)640 g
-
dry white wine120 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
580.2 mg
Białko
13 g
Kalorie
1996.3 kJ /
477.1 kcal
Tłuszcz
16.4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
66.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 godz.
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55 min
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1 godz.
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30 min
Guacamole
5 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Tomato Sauce
40 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Seafood Risotto
40 min
Mushroom Risotto
30 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min