Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and Parmesan Risotto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
water1600 g
-
2 heaped teaspoons vegetable stock paste, crumbledvegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallot halved60 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
unsalted butter cut in pieces80 g
-
fresh button mushrooms quartered500 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)640 g
-
dry white wine120 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
580.2 mg
Białko
13 g
Kalorie
1996.3 kJ /
477.1 kcal
Tłuszcz
16.4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
66.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crêpes Suzette
35 min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 godz. 20 min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 min
Quince Tart
50 min
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2 godz. 15 min
Spaghetti Carbonara
25 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Brak ocen
Creamy Tomato Soup
40 min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3 godz. 20 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Tempeh Bolognaise
30 min