
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte à crêpe
- 150 g de farine de blé
- 80 g de sucre en poudre
- 40 g d'huile de tournesol et un peu pour la cuisson
- 300 g de lait de coco
- 3 œufs
- 100 g d'eau
La garniture
- 100 g d'ananas frais coupé en morceaux
- 70 g de cassonade
- 20 g de rhum blanc (opcjonalnie)
- 20 g de noix de coco râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 251 kcal / 1054 kJ
- Białko
- 4.3 g
- Tłuszcz
- 13.4 g
- Węglowodany
- 27.8 g