Brioches fourrées au praliné

Brioches fourrées au praliné

4.1 47 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
18 portions

Składniki

  • 560 g de farine de froment et un peu pour le plan de travail
  • 5 g de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 60 g de sucre en poudre
  • 6 œufs
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 10 g d'eau de fleur d'oranger
  • 20 g de rhum
  • 250 g de beurre doux
  • 180 g de chocolat au lait praliné

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6.2 g
Kalorie 1290 kJ / 308 kcal
Tłuszcz 17.2 g
Błonnik 1.4 g
Węglowodany 31.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...