Salmón con pak choi a la pimienta verde

Salmón con pak choi a la pimienta verde

3.5 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 raciones

Składniki

  • 70 g de chalotas
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharadita de pimienta verde en conserva
  • 4 lomos de salmón fresco sin piel ni espinas (600 g) salpimentados
  • 500 - 600 g de pak choi en trozos (reserve 4 hojas grandes)
  • 100 g de agua
  • 20 g de salsa de pescado
  • 1 pellizco de nuez moscada molida
  • ½ cucharadita de guindilla seca desmenuzada
  • 1 pellizco de curry en polvo

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 373.9 kcal / 1563 kJ
Białko 33.3 g
Tłuszcz 23.9 g
Węglowodany 6.6 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Sód 100.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...