Wersje kompatybilne
Mille-feuilles de comté au beurre de noisette et chutney mangue-raisin
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de noisettes émondées
- 70 g de beurre demi-sel
- 100 g de comté, en un seul morceau (10 x 16 cm)
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 20 g de raisins secs
- 30 g de miel
- 30 g de mirin
- 10 g de vinaigre de riz
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1643.9 kJ / 392.9 kcal
- Białko
- 10.2 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 30.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.4 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 330.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tomate-mozza revisitée
2hod. 5min
Œufs ananas - Christophe Aribert
Brak ocen
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4h 30 min
Bavarois tomate-fraise
2h 25min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50min
Cheesecake avocat-citron vert
12h 15 min
Cheesecake poireau et saumon fumé
5h 50min
Cheesecake au concombre
4h 30 min
Cheesecake tomate-chèvre
4h 30 min
Bavarois d'asperge
15min
Eclairs à la truite en glaçage wasabi
1h 5min
Tarte au citron destructurée
20 min