Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le sablé
- 80 g de biscuits speculoos
- 50 g de noix de pécan
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 90 g de bananes
- 30 g de noix de coco râpée
La crème avocat-citron vert
- 3 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 80 g de jus de citron vert
- 100 g de cassonade
- 200 g de yaourt nature
- 300 g d'avocats mûrs
- 200 g de fromage frais, type Philadelphia
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1058.9 kJ / 261.6 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 13.6 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glace à l'oseille
3h 20min
Glace à l'estragon
12 godz.
Pannacotta betterave-framboise
3h 20min
Pannacotta pamplemousse-coco
3 Std. 25 Min
Petits flans vapeur de cabillaud à la thaïe
1h 5min
Glace banoffee
10min
Entremets mangue-coco
2 Std. 25 Min
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1h 30min
Cheesecake à la framboise
3 Std. 30 Min
Crevettes à la mangue et au lait de coco
50min
Cheesecake au citron et pavot
24h
Cheesecake à la vanille cuit
13u. 30min