Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées

Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées

3.7 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 portions

Składniki

Les ravioles
  • 1 citron vert non traité
  • 2 noix de saint-jacques
  • 25 g d'huile d'olive
  • 1 pincée de sel
  • 2 galettes de riz
  • 1 c. à café d'huile de tournesol
Le bouillon
  • 80 g d'oignons
  • 30 g de gingembre frais
  • 1 piment rouge épépiné
  • 1 bâton de citronnelle fraîche
  • 70 g de mirin
  • 10 g de vinaigre de riz
  • 20 g de sauce de soja
  • 150 g d'eau
  • 1 clou de girofle
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 feuilles de coriandre fraîche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7 g
Kalorie 1150 kJ / 273 kcal
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...