
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de carotte coupée en tronçons
- 100 g de bulbe de fenouil coupé en morceaux
- 150 g de petits pois frais écossés
- 150 g de radis roses coupés en quatre
Le pesto
- 10 feuilles de basilic frais
- 30 g de parmesan coupé en morceaux
- 50 g de pignons de pin
- 30 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
Le risotto
- 1300 g d'eau
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'oignons coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto type arborio ou carnaroli
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 336 kcal / 1411 kJ
- Białko
- 8 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Węglowodany
- 40 g
- Błonnik
- 4 g