Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean Turkey Roulades
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Turkey Roulades, Rice and Vegetables
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
long grain rice180 g
-
water1200 g
-
turkey escalopes600 g
-
sundried tomato pesto160 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
red pepper cut in pieces (2 cm)1
-
courgettes cut in pieces (2 cm)300 g
-
chestnut mushrooms quartered200 g
Herb Sauce
-
sour cream100 g
-
plain flour50 g
-
fresh mixed herbs (e.g. parsley or basil)15 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43.6 g
Kalorie
2461 kJ /
588 kcal
Tłuszcz
21.9 g
Węglowodany
54.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 min
Chicken Provencale
1 godz.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Turkey Burger
1 godz. 25 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min