Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean Turkey Roulades
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Turkey Roulades, Rice and Vegetables
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
long grain rice180 g
-
water1200 g
-
turkey escalopes600 g
-
sundried tomato pesto160 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
red pepper cut in pieces (2 cm)1
-
courgettes cut in pieces (2 cm)300 g
-
chestnut mushrooms quartered200 g
Herb Sauce
-
sour cream100 g
-
plain flour50 g
-
fresh mixed herbs (e.g. parsley or basil)15 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43.6 g
Kalorie
2461 kJ /
588 kcal
Tłuszcz
21.9 g
Węglowodany
54.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Style Pork Stew
30 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Chicken Étouffée
45 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min