Urządzenia i Akcesoria
Colourful Tuna Rice Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
water2400 g
-
fine sea salt plus 2-3 pinches2 tsp
-
white long grain rice (cooking time 14-16 minutes)500 g
-
medium eggs4
-
carrots peeled, diced (2 cm)200 g
-
courgettes diced (2 cm)400 g
-
frozen peas250 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
20 g lemon juicewhite wine vinegar20 g
-
ground white pepper2 pinches
-
tuna, tinned, in oil drained, cut in pieces (gross weight)300 g
-
green olives, pitted whole200 g
-
pickled gherkins sliced in half lengthways30 g
-
fresh mint leaves washed1 bunch
-
cherry tomatoes halved15
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1275.1 mg
Białko
21.5 g
Kalorie
2340 kJ /
559.8 kcal
Tłuszcz
25.3 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 godz. 20 min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 godz.
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
1 godz. 30 min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min