Urządzenia i Akcesoria
Warm Turkey and Green Bean Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
Italian seasoning½ tsp
-
extra virgin olive oil to taste60 - 80 g
-
balsamic vinegar20 g
-
water500 g
-
fine green beans trimmed350 g
-
turkey breasts, skinless cut in strips (1 cm thick)400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
1448 kJ /
346 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Cod with Citrus Butter
50 min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 godz. 45 min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Tuna Pasta
30 min