Urządzenia i Akcesoria
Warm Turkey and Green Bean Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
Italian seasoning½ tsp
-
extra virgin olive oil to taste60 - 80 g
-
balsamic vinegar20 g
-
water500 g
-
fine green beans trimmed350 g
-
turkey breasts, skinless cut in strips (1 cm thick)400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
1448 kJ /
346 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Chicken and Spelt Salad
1 godz. 15 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Pink Salad
10 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min