Urządzenia i Akcesoria
Chickpea Stew with Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
12 portions
Składniki
-
tinned chickpeas rinsed and drained (drained weight)1350 g
-
vegetarian sausages sliced (5 mm)300 g
-
carrots peeled, cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
leeks (only the white part), sliced200 g
-
olive oil50 g
-
garlic cloves4
-
450 g water, and 2 vegetable stock cubes (each 0.5l)liquid vegetable stock (see tip)450 g
-
waxy potatoes peeled, cut in small pieces400 g
-
dried bay leaf2
-
fine sea salt4 tsp
-
hot paprika6 Tbsp
-
dried chilli flakes4 tsp
-
white wine vinegar2 Tbsp
-
ground cumin4 Tbsp
-
450 g water, and 2 vegetable stock cubes (each 0.5l)liquid vegetable stock450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
709 mg
Białko
16 g
Kalorie
1497 kJ /
357 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Tomato Rice
30 min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5 godz. 15 min
Potato Curry
12 godz. 50 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Pasta alla Norma
50 min
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min